Könyörgés betegekért

Minden beteg testvérünkért – de különösen édesanyámért imádkozom… Ki erre jársz, kérlek szépen, mondd el e fohászt. (Az oldal szerkesztője)

,,Istenünk, a te akaratod szerint peregnek életünk percei. Fogadd el könyörgésünket, amellyel beteg testvérünk számára irgalmasságodat kérjük. Add, hogy akinek elvesztésétől félünk, annak felgyógyulásán örvendezzünk! ÁMEN!”

Illusztráció: a sokat szenvedett Szent II. János Pál pápa tiszteletére nemesített rózsafajta.

Gyógyulás a bükki Galozsnyán

Találkozás a bükki füvesemberrel 3/2.

Kis kápolnát állíttatott a Szűzanya tiszteletére a bükki füvesemberként is ismert Szabó György, barátjával, Ladányi Józseffel. A Magyarok Nagyasszonya-szobor az úgynevezett Galozsnya hegyen vigyázza a pihenni, gyógyulni vágyó kirándulókat, ahol a helyi legenda által Boldogasszony-kőnek nevezett szikla is található. A szobrot 2013-ban áldotta meg Böjte Csaba ferences testvér.

,,Szent sziklaként ugyan nem helyénvaló emlegetni, ahogy sokan teszik, de elmenni oda és imádkozni nyugodtan lehet. A fák hűvösében, távol a világ zajától, ahol úgy érzi az ember érzékeny szíve, hogy különösen közel van hozzá az Ég, miért ne csendesedne el, miért is ne fordulna Máriához, a betegek gyógyítójához, a bűnösök oltalmához, a szomorúak vigasztalójához, a keresztények segítségéhez? – írta Erdődy Imre atya, az Új Misszió egykori lelkiatyja, mikor először foglalkoztunk a legendás hellyel. (Felvételünk 2014-ben készült)

Első rész: Liliomok a Boldogasszony kövön IDE KATTINTVA

(Köszönettel vesszük a megosztást, s örömmel várjuk feliratkozását hírlevelünkre.)