Május 8-án szavazatokat vár a ,,táncoló” múzeum

Miskolci múzeum – Magyarország és Európa képviseletében

KIEGÉSZÍTÉS: MEGNYERTÜK!!!!! 100 ezer szavazat!!!!!A nagy Amerikának feleannyi, szegény Kanada meg Ausztrália teljesen ,,elbujhatnak”. 🙂 🙂 🙂 Külön köszönet azoknak, akik az Új Misszió kérésére adták le szavazatukat!

A VIDEÓ FORRÁSA: HERMAN OTTÓ MÚZEUM

Sokan még mindig a poros jelzőt kapcsolják a múzeumokhoz, pedig azok élettel teli, sokszínű intézmények – hallottuk egy nyilatkozatban. Mostmár azon se lepődhet meg egy betérő látogató, ha a muzeológusok épp ropják a táncot a műtárgyak között – esetleg mert próbálnak a következő Museum Dance Off-ra. Az idei évben a miskolci Herman Ottó Múzeum – az európai döntőből továbbjutva – ,,betáncolt” a verseny világdöntőjébe…

A Museum Dance Off az Egyesült Államokból évekkel ezelőtt azért indult, hogy megmutassa a világ múzeumainak könnyedebb oldalát. A miskolci Herman Ottó Múzeum is elkészítette pályaművét – Közép-, illetve Kelet-Európa képviseletében először és egyetlenként.

A világdöntőbe táncoláshoz szükség volt természetesen egy kedves, dinamikus koreográfiára, játékos és táncos kedvű múzeumi dolgozókra, – és a szimpatizáns közönség szavazataira. Közel 18 ezer vokssal kerültek a miskolciak a fináléba, ahol egy-egy ausztrál, egyesült államokbeli és kanadai vetélytárssal szállnak versenybe.
Továbbra is kérik a múzeumbarátokat, segítsék őket szavazataikkal, hogy minél job eredményt érhessenek el – így a világgal is megismertetve a magyar múzeumot. Szavazni május 8., hétfő 14 óra és május 9., kedd 14 óra között lehet. Mivel az ellenfelek jóval nagyobb városokban, országokban működnek, egy kicsit Dávid és Góliát harca lesz ez, de a miskolci museum munkatársai egy pillanatra sem adják fel. A tavalyi győztes csaknem 80 ezer vokssal diadalmaskodott, ez a szám hatalmas, kérik ezért, hogy minél többen szánjanak időt a szavazásra a rendelkezésre álló 24 óra alatt. A voks többször is leadható!

Szavazni a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ címen lehet május 8-án, a következőképpen:

– Nyissa meg a „whenyouworkatamuseum” honlapját.
– Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a szavazási kockát.
– Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
– Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.
Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérik voksoljanak minél többet.