Drótpostánkból – megzavart húsvét

,,…el kell gondolkodnunk azon, hogyan védjük meg  szent helyeinket, családunkat, valamint saját magunkat az egyre agresszívabb fizikai és lelki rendzavarásoktól…” – olvasható a drótpostán érkezett levélben, mely egy húsvétvasárnapi rendzavarásról tájékoztat.

,,Szeretteink, Barátaink! Az esemény elszenvedőiként tájékoztatunk benneteket,hogy a Pesti Ferencesek Templomában a húsvét vasárnap 8 órai szentmise alatt provokáció történt. 

A szentbeszédet követően egy melegítő nadrágos alak hangosítóval ellátott szerkezettel biblia és istentagadó szöveget harsogott kb fél percig, majd eltávozott. Cselekedetével megzavarta a hívek nyugalmát és a szentmise rendjét. A provokáció beleillik abba a sorba, amelyet a napokban a Soros-“fiuk” követnek el deviáns és megvezetett (megfizetett?) elemek felhasználásával. Úgy látszik, hogy a békétlenség szítására semmilyen eszköztől sem riadnak vissza. 

Mindamellett, hogy nem hallgathatunk, el kell gondolkodnunk azon, hogyan védjük meg  szent helyeinket, családunkat, valamint saját magunkat az egyre agresszívabb fizikai és lelki rendzavarásoktól. Nekünk fontos a Húsvét üzenete: Krisztus feltámadásában és életében  szeretettel, b é k e s s é g b e n részesülni…”